Diverse informationer

Læs mere om maden, værelserne og festarrangementer på Nørrvang Kro.

Morgenmad & brunch

På Nørrevang serveres der morgenmad imellem kl 7-10 hver dag. Deres morgenmadsbuffet er sund og velsmagende. De har ikke bacon & røræg mv. i hverdagene, men serverer derimod friskbagt brød med dansk ost, smør, marmelade, pålæg, yougurt, mælk med mere, samt et stykke frisk frugt til dem som er rigtig sunde. Til dem af os som gerne vil starte dagen med en dram, kan man selv servere sig en Gammel Dansk eller Jägermeister.

I weekenden kan de tilbyde en delikat brunch. Udover de klassiske emner som bacon, røræg, cocktailpølser mv, vil brunchen stå på kreative og delikate emner som køkkenchefen selv har lavet.

Værelser

Hotel Nørrevang har 4 enkeltværelser samt 22 dobbeltværelser. Alle værelser er ikke ryger og har eget bad og toilet, trådløst internet og satellit-tv.

16 af deres dobbelt værelser har egen terrasse/altan hvor man kan sidde ude. Er man ryger er der mulighed for at ryge på terrassen/altanen.

Kæledyr er tilladt men de skal også betale for ekstra for overnatning.

Festarrangement

Et festarrangement beregnes op til 7 timer, derefter kommer der tjenertillæg på. Hotellet må servere alkohol til kl. 05.00

Man kan selv sammensætte sin festmenu eller aftal sammen med dem, hvilken menu du ønsker.

Når man har et festarrangement, så kan det være en 2, 3 eller 4 retter menu. Så husk af få afklaret det inden bestilling.