Hotelophold med luksus shampoo

På Nørrevang kro er vi stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af kro-pakker til både den store og den lille pengepung. Det er vi, fordi at vi tror på at alle skal have muligheden for at slappe af, og på pulsen ned i vores dejlige omgivelser, der både inkluderer lange strande, dybe skove, og paintball, windsurfing og Gokart. 

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi for nyligt har opgraderet vores Luksusophold, til at inkludere shampoo fra Vivasan. 

Luksusopholdet

I løbet af vintermånederne kan mange føle brug for at slappe lidt ekstra af. De mange, lange timer uden sol tager på en, og man kommer nemt til at føle sig lidt slidt i enderne. Derfor er det vigtigt, især i vintermånederne, at give sig selv tid til afslapning, selvforkælelse og luksus. 

Vores luksusophold er særligt møntet på par, som ønsker en eksklusiv oplevelse af total velvære og afslapning, både for krop, og sjæl. Luksusopholdet er vores dyreste pakke, men også absolut den pakke, hvor man får mest for pengene, i form af eksklusive, naturligt plejende produkter, og gastronomiske oplevelser. 

I vores luksusophold er vi glade for at nu inkludere produkterne fra Vivasan, som er et dansk firma, der laver hårtabs produkter af allerhøjeste kvalitet, både til mænd og kvinder. Produkterne er 100 % naturlige, og passer derfor perfekt til vores produktudvalg. På Nørrevang Kro vil vi gerne være med til at bryde tavsheden omkring det tabu der hedder hårtab, så flere mennesker kan blive opmærksomme på de løsninger der findes derude. Med hårtab forholder det sig nemlig sådan, at nu tidligere man bliver opmærksom på det, og begynder at forebygge det, nu bedre resultater får man

Hårtab er helt normalt

Det er meget normalt at opleve hårtab, især på ens ældre dage. Faktisk oplever 75 % af alle kaukasiske mænd hårtab på et tidspunkt i deres liv. For kvinder ligger det tal på 20 %. Kvinder oplever oftest hårtab i form af en langsom udtynding af deres hår. Måske skal man en dag lige pludselig vikle hårelastikken én ekstra gang rundt om ens hestehale, og man begynder og spekulere på, hvad der mon blev af resten. Mænd oplever der det som en regel i form af højere tindinger i starten, og sidenhen kan det udvikle sig til at toppen af hovedet også bliver skaldet.

For mange kan det være enormt pinligt at begynde at miste hår. Det bliver taget som et uvelkomment tegn på alderdom. Måske af denne grund, er det også en af de ting, som kan påvirke livskvaliteten ekstra kraftigt. 

Som tidligere nævnt, så gælder det om at tage det i opløbet, hvis muligt. Det er langt nemmere at pleje eksisterende hårsække stærkere, end at få nye hår til at gro. Opdager du derfor at du er ved at blive tyndhåret, så kan det anbefales at begyndet at bruge hårtabs shampoo, balsam og serum. Disse produkter er med til at pleje, nære og opbygge dine hårrødder, så de bliver stærke og modstandsdygtige. Vi håber derfor, at vi ved at tilbyde produkterne fra Vivasan, kan være med til at bringe livskvaliteten tilbage for folk der lider af hårtab, ved at give dem en 100 % naturlig løsning på deres problem.