Sådan finder du ud af, om kroen har gode boxmadrasser

Overvejer du et kroophold?

… Så er der sikkert en række ting, du har tænkt dig at undersøge, inden du booker opholdet. Eksempelvis hvor god kroens mad er, hvor store og lækre værelserne er, om der tilstødende spa & wellness, og om der er aktiviteter og seværdigheder i nærområdet.

Der er dog én ting, som mange af os glemmer. Nemlig boxmadrasserne… Og hvorfor er de så vigtige? Jo, det vil jeg forklare nærmere i denne lille artikel. Ligesom jeg vil forklare, hvordan du så sikrer dig, at kroen du booker dit ophold på har dens boxmadrasser i orden.

God søvn er en forudsætning for alt det andet

Hvis du ikke selv har prøvet at have søvnproblemer, så tænker du måske ikke over det… Men en god søvn er faktisk én af de vigtigste forudsætninger for, at vi kan fungere ordentligt i hverdagen.

Får vi ikke den gode søvn, bliver sindet tåget, og det kan endda være så slemt, at verdenen omkring os flimrer, og vi får hovedpine. 

Derfor bør du prioritere den gode søvn, når du booker dit kroophold. For er det ikke netop på kroopholdet, at du skal nyde tilværelsen lige en tand ekstra?

En god boxmadras giver god søvn

Én af de vigtigste forudsætninger for den gode søvn, er, at vi har noget ordentligt at sove på. Eksempelvis en god boxmadras. En boxmadras er dog ikke bare en boxmadras. 

… Nej, der er kæmpemæssig forskel i kvaliteten fra produkt til produkt.

Jeg vil derfor argumentere for, at noget af det vigtigste, du bør undersøge inden du booker dit kroophold er, hvad du kommer til at sove på.

Spørg, spørg, spørg

Hvordan sikrer du dig så, at boxmadrassen på kroen er i orden, inden du booker? Jo, du spørger. 

Enhver kro med respekt for sig selv bør nemlig tage det seriøst, når potentielle gæster spørger ind til soveforholdene.

Det, du skal gøre, er simpelthen blot at skrive eller ringe til kroen og spørge om, hvilken boxmadras (eller anden sengetype), de stiller til rådighed. Hvis de ikke kan svare på det, er det måske fordi, de ikke har lyst, og så kan du jo bare prøve at gå videre til en anden kro.

Undersøg boksmadrassen nærmere

Når du har fundet ud af, hvilken type boksmadras der er på stedet, skal du researche, om den er god eller ej.

Der findes masser af gennemgange af boksmadrasser på nettet, der kan give dig en idé om, hvilken klasse en given boksmadras er i. Eksempelvis denne artikel fra Sengeguruen, hvor de giver deres bud på de bedste boxmadrasser.

Et godt sted at starte er at søge efter boksmadrassen – og så gennemgå søgeresultaterne.

Læs anmeldelser af stedet

Mange krogæster anmelder også stedet… Eksempelvis via booking-portaler såsom Hotels.com, Booking.com og Tripadvisor.dk.

Gennemgå anmeldelserne her og se om de nævner deres oplevelse af boxmadrassen på værelset – eller sengeforhold i øvrigt. Du vil nok lægge mærke til, at det faktisk er noget, som folk ofte nævner… Netop fordi dårlig søvn virkelig kan ødelægge en ferie som intet andet!