Teambuilding og andre kurser med GoTutor på Nørrevang Kro

Nørrevang Kro tilbyder rolige og idylliske omgivelser, der er perfekte til kurser og teambuilding. Der er mulighed for at lave mange aktiviteter på området, heriblandt kan du udnytte de fantastiske omgivelser til at udvikle dig selv og dine medarbejdere, både fagligt og personligt.

GoTutor tilbyder kurser ved vores certificerede undervisere, som kan forberede et kursus til lige det, du og dine medarbejdere har behov for. Trænger I til at friske op på engelsk, tysk eller fransk? Eller er der ingen, der har styr på skriftlig kommunikation, og det sænker generelt arbejdsprocessen på kontoret? I kan få et kursus tilpasset lige den kompetence, som I skal hæve til et nyt fagligt niveau. 

Hvis I har brug for teambuilding kan GoTutor også hjælpe. Vi forbereder et kursus, hvor I skal have fat i teamets problemløsende gen, og samtidig øve samarbejdsevnerne. I pausen kan I altid gå ned til stranden og nyde bølgerne, eller I kan tage et slag golf på Nørrevang Kros baner. 

Hvis du sætter en ære i, at give dine medarbejdere ordentlig mad, både morgen, middag og aften, så er Nørrevang Kro det rigtige sted, at holde kurser. Ingen kan koncentrere sig, når de er sultne, men det er også svært at starte på et forløb, hvis man har fået dårligt tilberedt mad, og en kop tynd kaffe. Det skal I ikke bekymre jer om her! 

Der er ikke kun god mad, der er også gode oplevelser. GoTutor sætter motivation i fokus, og vores undervisere sætter en ære i at engagere og få folk til at spidse ører. I kan vælge at tage en dag med diverse kurser, og så at runde jeres ophold af med en hyggelig dag i Knuthenborg Safaripark. I kan også afslutte med at brænde energi af til en omgang paintball, det kan være rart at løbe lidt rundt, hvis I har haft et kursus, der krævede at folk sad meget stille.

GoTutor vil allerhelst arbejde tæt sammen med dig, så du og dit team kan få noget ud af jeres tid på Nørrevang Kro. Det er jeres behov, der er i fokus, og det skal foregå i jeres tempo. 

Selvom vi ikke kan hjælpe jer med at blive professionelle dykkere eller gøre jeres golf-sving perfekt, så kan vi hjælpe med meget andet. Hvis I pludselig har fået en ny business-partner i Norge, så kan vi give jer et grundkursus i det norske sprog. Hvis jeres mails alt for længe har været ulæselige, kan i få et kursus i skriftlig kommunikation og grammatik, eller bare et kommakursus. Eller hvis I bare trænger til at styrke jeres samarbejde i teamet, så kan I få en hjælpende hånd fra GoTutor.