Vidste du: Hotelbilletter er billigere på VPN

Til sommerens mange soltimer og hotelophold vil det nok glæde mange, at du kan finde billigere hotelbilletter med VPN. VPN står for virtuelt privat netværk. Med den rette VPN-tjeneste kan du ændre din geografiske placering og derved hente et andet tilbud på hotellet, I skal nyde til sommer. Hotelpriser er en de prissætninger, som særligt giver vidt forskellige priser alt efter din placering. VPN kan derfor hjælpe dig med at få en pris, du bedre kan betale. Og når du allerede har det installeret og betalt for det, hvorfor så ikke undersøge de forskellige muligheder, VPN giver? 

Har du VPN? 

VPN er ikke en service, din computer, tv eller telefon benytter af sig selv. Tværtimod vil de platforme og hjemmesider, du benytter, gemme en stor mængde data om dig. Det data benyttes af din platform og hjemmesider til at give dig søgeresultater, reklamer og tilbud, som passer specifikt til dit data. Derfor ser relaterede søgninger på Google sjældent ens ud – det er næsten umuligt. Vil man gerne slippe for platformenes og virksomhedernes indsamling og brug af dit data, er VPN løsningen. Du kan finde en billig VPN på linket. 

Spar penge på geografisk bestemte priser

Ikke alle mennesker er lige nervøse for, hvad de store tech-giganter bruger dit data til. Alle mennesker vil dog være interesserede i et godt tilbud på en ønsket vare. Her bliver hotel og VPN sammenkoblet. Du har måske oplevet, at hotelpriser mildest talt kan være komplicerede og mystiske at gøre sig klog på online. De forskellige bookingtjenester giver dig specifikke priser, hvor kriterier som travlhed, perioden på året, sammenlignelige hoteller og den specifikke bruger tages til efterretning. 

Ved at benytte VPN kan du sænke prisen på nogle hoteller. Og i mange tilfælde vil det ikke være hotellet, som får færre penge. Det kan være bookingtjenesten. I hvert fald er det værd at undersøge, om ikke du kan spare nogle penge ved at ændre din IP-adresse fra en dansk server til en udenlandsk. Hvordan det præcist fungerer er meget teknisk og af mindre betydning for brugerne. VPN-tjenesterne gør det nemt at benytte en udenlandsk server – og nej, det er ikke ulovligt. Det bliver ulovligt, når du henter copyright-beskyttede filer eller omgår en statslig blokering. 

Streaming, torrent og ingen fodaftryk  

VPN kan selvfølgelig meget mere end at give dig flere kroner på lommen, når ferien er slut. VPN kan give dig streamingmuligheder, som ellers er utilgængelig for dig. Du kan hente torrents. Og du kan surfe på nettet, uden at du efterlader fodspor til hackere eller andre, der kunne være interesserede i dit internetbrug. Så til sommer kan du på hotelopholdet overraske din kæreste, familie eller ven med et billigere ophold og et større udvalg af film og serier på Netflix US. En god start på hotelopholdet.